Rezervacijski sistem Tehnološkega parka Ljubljana

Tehnološki park Ljubljana nudi možnost najema sejnih sob in konferenčnih dvoran, ki se nahajajo na Brdu v stavbi B na naslovu Tehnološki park 19. Prav tako je možen najem projektorja.

 

Avtorizacija za rezervacijski sistem je omogočena preko menija Registracija. Za dostop v sistem vpišete uporabniško ime, ki je sestavljeno iz vašega imena in prve črke priimka (brez strešic). To vpišete tudi pod rubriko geslo. Ko prvič vstopite v sistem, si obvezno spremenite geslo.

 

V primeru, da ste pozabili geslo, kliknite na Pozabljeno geslo? V tem primeru morate v uporabniškem profilu obvezno imeti vpisan svoj e-mail naslov. Podatke o uporabniškem profilu lahko pregledate v Registraciji.

 

 

Pomoč:
Milena Golja
e-naslov: milena.golja@tp-lj.si
telefonska številka: 01 620 34 00.

Prenovili smo spletno stran za rezervacije in dodali polje za email naslov. Prosimo, da ažurirate svoj email naslov v Registraciji. S tem boste imeli omogočeno funkcionalnost Pozabljeno geslo za primer, da ste geslo pozabili.

Oglaševanje

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. je vodilno podporno podjetniško okolje v Sloveniji. Pod svojim okriljem povezuje več kot 300 podjetij z več kot 1.500 zaposlenimi.

Ponujamo vam širok spekter možnosti za objavo vaših dogodkov in storitev.

 

Cenik oglaševanja

 

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo.